skip to Main Content

De Data Gastronoom - gratis verzending

* U betaalt geen verzend -en administratiekosten

300 exemplaren in negen dagen

Zeer positief ontvangen bij directeuren, managers en specialisten

Bestel dit boek voor slechts ? 19,99

Beste bezoeker,

Het boek “De Data Gastronoom” is een leuk verhaal over data projecten (business intelligence). We volgen twee heren, oude schoolvrienden, die in een gezellig restaurant een aantal uiteenlopende onderwerpen bespreken, die we dagelijks op kantoor meemaken.

Bestel direct

Geschreven door Tijs van Rinsum en Rick van Vliet

?Ik heb het boek met plezier en op z’n tijd een glimlach gelezen?

Vari?teit

Er worden veel uiteenlopende onderwerpen behandeld. Zoals big data, scrum, teamsamenstelling en valorisatie. 13 hoofdstukken, 13 verschillende onderwerpen over data.

Leest makkelijk

136 pagina’s in handzaam formaat en duidelijke letters! Ideaal voor in de trein of thuis op de bank (of op kantoor natuurlijk).

Op voorraad

Boeken worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Vandaag bestellen en binnen 3 werkdagen lezen.

Rick van Vliet

Sinds 1999 is hij in dienst bij VX Company en de laatste 15 jaar nadrukkelijk bezig met alle aspecten van business intelligence, van projecten bij de klant tot het geven van advies, cursussen en presentaties. Zijn passie ligt bij de techniek en de vertaalslag naar de klant. Zij kunnen zo gefundeerd een keuze maken voor een goede data oplossing.

Tijs van Rinsum

Direct na het afstuderen in 2005 is hij zich gaan verdiepen in data en business intelligence. Jarenlang heeft hij bij verschillende klanten oplossingen ontworpen en ingericht. Hij weet data op de juiste manier te behandelen waardoor data pas echt toegevoegde waarde heeft voor de dagelijkse processen en lange termijn beslissingen.

Ontvang het boek direct uit voorraad!

Ontvang het boek “De Data Gastronoom” snel in huis voor slechts 19,99 per stuk. Gratis verzending. U ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.
Totaal: € -